9 доказани начина да привлечем истинската любов

0
61

Предлагаме ви 9 изпитани начина да привлечем истинската любов. Любовта е чувство и като такова, може да бъде много мимолетна и преходна! Затова често пъти оставаме разочаровани от половинката си или от самите себе си. С тези 9 начина гарантирано ще привлечете истинска любов до себе си в лицето на някои мъж или жена.

Мислете за истинската любов, така ще я привлечете. Често сте чували „ние сме това, което ядем“, е „ние сме това и което мислим“. Следователно с мислите за истинска любов, с живота си отдаден на любовта и разбирането, с желанието си да сме обичани, ние привличаме точно това, което желаем!

Да привлечем истинската любов с уважение – често в днешно време забравяме да уважаваме себе си на първо място, а след това и околните! За да изпитаме някога истинска любов е нужно да умеем да уважаваме и себе си и човека до нас, така че това е стъпка номер две към откриването на истинска и пълноценна любов.

В истинската любов има и приятелство – когато срещнем най-добрият си приятел, понякога без да осъзнаваме сме срещнали истинската си любов. Една дълбока и искрена любов е поглед в една посока и едно бъдеще, тя е дълготрайна и не робува на мимолетни страсти!

Да привлечем истинската любов, като даряваме такава – малко хора умеят наистина да даряват любов и доброта, ей така просто защото могат, а не защото очакват нещо насреща! Научете се да дарявате любов дори на тези, които я отхвърлят, защото един ден, може би именно те ще ви дарят със същото, просто е нужно търпение.

Истинската любов не оковава, а освобождава – има един много хубав принцип – „ пусни го на свобода, за да се върне при теб и да остане!“. Това важи в пълна сила за любовта и то тази, която е дълбока и искрена. Колкото повече спирате някого и му налагате любовта си, дори я натрапвате, толкова повече той се отдалечава от вас и не ви обича.

Дарявайте любов, чрез докосване – силата да изразиш голямата си и истинска любов към някого само с едно докосване е изкуство. Но, когато овладееш това изкуство, понякога думите не са нужни, защото само една ласка е достатъчна, за да привлечеш истинската любов!

Дълбоката любов е и преданост – предаността е странно чувство, тя не е задължение или навик, а необходимост! Една истинска любов има нужда да бъдете предани на човека до вас, за да привлечете истинските му чувства и да ви ги разкрие.

Общуването между двама е любов – да жестът, докосването са истинска любов, но за да я привлечете е нужно да общувате открито и честно с партньора си. Освен да показвате някому, колко го цените и обичате, той има нужда и да го чува в искрен разговор понякога!

Доверието е начин да привлечем истинската любов – ако няма доверие, няма приятелство, няма любов, няма щастие и спокойствие. Съмнението разяжда любовта, като отрова и я прогонва надалеч!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here