7 причини, които със сигурност ще доведат до раздяла

0
87
Снимка - Pixabay
  1. Без доверие…

Без доверие не се прави бизнес, не се прави и семейство обаче. Без значение дали е имало изневяра, или само съмнение за нея, ако доверието не се възстанови, връзката е обречена.

  1. Липса на баланс в компромисите от двете страни

Ако един от връзката прави повече и по-често компромиси, рано или късно ще му омръзне. В началото може и да се чувства като рицар или добрата домакиня, но когато страстта си отиде, сякаш вече няма да си заслужават всички тези жертви.

  1. Контрол от едната страна

Властолюбието на един човек може да провали връзката му катастрофално. Ако възприемате половинката си за собственост, забравете за хармонични взаимоотношения.

  1. Крайно различни интереси

Ако на вас ви се пътува, а той обича да мързелува, рано или късно такава една глупост ще ви накара да се замислите, че вие всъщност, не сте един за друг.

  1. Липса на сексуален живот

Не може без секс, както и да гледаме на връзката, в която рано или късно страстите угасват. Те трябва да се поддържат обаче!

6. Болезнената ревност

Знаете ли, ревността наистина е болестно състояние, но и не само – тя задушава и убива любовта и в двама ви. От една страна онзи, който ревнува изпитва несигурност, а този, който бива ревнуван, се чувства недооценен и сякаш незаслужил (несправедливо при това) доверието. Ето защо ревността е основателна причина за раздяла.

7. Липсата на доверие

Като говорим за ревност, няма как да пропуснем и липсата на доверие в една връзка. Ако непрестанно смятаме, че ви лъжат или се чувстваме сякаш каквото и да ви кажат, то е просто мисъл без покритие… Любовта сякаш изчезва, нали?

източник: lifetime.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here