Тези 3 зодии са истински ад в любовта! Влюбват се най-трудно, но и не разлюбват лесно

0
980
фото - pixabay

Вече ви представихме зодиите, които се влюбват много бързо. Те обикновено оперират на принципа, че дават 100% доверие и във времето е възможно половинката им да докаже, че е заслужавала или обратното.

Има обаче и зодии, които оперират на другия принцип – започват с 0% доверие и партньорът им трябва да се доказва, за да ги спечели.

При тях влюбването е почти невъзможно да се случи от пръв поглед, а доста често се оказва изобщо трудна и дори непосилна задача.

Представяме ви топ 3 на зодиите, които се влюбват изключително трудно.

1. Дева Девите обикновено поставят работата преди любовта, което автоматично означава, че личният и интимен живот е често загърбен. Те определят моментите с гадже като непродуктивни, а високите им стандарти означават, че не са склонни да си губят времето с хора, които не отговарят на тях.

2. Козирог Не обичате да сте достъпни и да се ангажирате с неща като любов. В природата ви е да сте много мними към другите и определено внимавате много с кого се занимавате. Искате да почувствате наистина някого, преди да ги заобичате, което често отнема много време. Освен че сте подозрителни към хората, искате да намерите връзка, която да работи във ваша полза, а не просто да ви задоволява емоционално.

3. Водолей Известно е, че придавате енергията си и сте способни да го направите с огромна група хора, а чувството за общност ви кара да се чувствате щастливи. Отнема време да се разкриете пред някого, независимо дали е специален човек за вас или не. В допълнение, вие сте много независими и честно казано – рядко бихте изпитали нужда от подобни отношения.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here