Какви са водещите принципи на всяка зодия?

0
87

Всяка зодия си има водещ принцип в живота и това не е никак за подценяване. Независимо дали зодиакалния ни знак определя съдбата ни до някъде или не, то със сигурност влияе на характера ни и погледа ни над живота, като цяло.

Навярно сте забелязали, че всяка една зодия си има своите отличителни характеристики и много често напълно непознати хора с еднакви зодии имат много общи неща в характера!

Затова решихме да ви позабавляваме, като ви предоставим водещият принцип в живота на всяка една зодия. Ето кои са те:

Всяка зодия си има водещ принцип, ето основното мото в живота на Овена – Действието е на първо място, размислите за последствията идват в последствие, но все пак ако не може някой да направи нещо, както овена го прави, по-добре да не го захваща изобщо, защото провокираш ли го ще си изпатиш!

Основен принцип на Телеца е – приятелите са на първо място, но пък предпочитанието да си сам пред опцията на лошата компания е по-добрия избор, затова добрата храна, удобството и красивите вещи са по-важни от икономията.
Рибите са мечтатели. Основният им принцип в живота е романтиката на първо място, работата може да почака, защото никога няма да свърши и винаги правя нещо, но какво точно нито аз, нито околните разбират напълно, защото мога да ти обещая повече от всеки друг!

Всяка зодия си има водещ принцип, а при Водолея той е различието, отличаването от традициите, от останалите и от света. Скуката не е за тази зодия, която изглежда наивна и кротка, но ако навлезеш в личното й пространство много ще си изпатиш. Водещ житейски принцип за Водолеите са приятелите, семейството, децата и нещата от този сорт не са приоритет, защото за тях винаги има време, но то не е сега.

За Близнаците максимата в живота е не ми пука от мнението на околните, аз говоря много, но знам какво казвам и останалите трябва само да ме гледат, да се учат и да мълчат!

За Раците основния житейски принцип е уютния дом, спокойния живот и умението да чакаш, защото именно то ще те изведе от всяка ситуация на правилния път.
Всяка зодия си има водещ принцип и Лъвовете не изостават. При тях не съществува чувство за страх, но пък чувство за превъзходство и опит има в изобилие. За тях всичко друго е маловажна подробност, освен собствената им особа.

И така стигаме до Девите. Те са особена порода хора, защото тяхната максима е аз превъзхождам всички, но те са длъжни да ми служат, защото все пак трябва да има ред и аз съм този, който ще го създаде. Те търсят интелигентност, но и визия, и за нищо на света нямат да приемат някого, когото не уважават!

Везните са верни на максимата аз обичам, има много невежи по света, но аз определено не съм от тях, работя с настроение, постоянно се колебая, но пък с лекота давам житейски съвети, защото съм логичен човек.

Стрелците са действени, тяхната максима е вечно парти, никога не признавам грешки, никои не знае, че ги правя и аз, притеснението ми е чуждо и любовта краткотрайна.

Козирогът е силно семейно и уседнало същество. Житейския му принцип е реалност, а не романтика, обичам да пътувам, но от вкъщи, живота е състезание и аз съм най-отпред в него и не закачай близките ми, защото ще си покажа рогата!

При Скорпиона водещ принцип е проверката, тя е висша форма на доверие, много мислят и рядко се гневят, но качествено, те знаят, че са рози с бодли, но пък са най-красиви все пак.

инфо: Lifetime.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here