Битовизмите ще съсипят любовта ни

0
66

Здравейте на всички читатели на този прекрасен сайт!

Много мислих дали изобщо да ви занимавам с моите „глупости“… Но реших, че най-малкото, което мога да направя е да си излея душата, нали като споделиш ти олеква…

И така – от близо година съм с Мъжът, с който искам да бъда. Няма да ви казвам колко щастлива се чувствам с него, наистина това за мен е любовта, за която съм копняла. Той ме разбира прекрасно, освен всичко останало сме най-добри приятели и т.н. Предлага ми да живея с него /аз съм разведена, с дете/.Детето ми го приема много добре, разбират се /засега , дай Боже и нататък/ чудесно двамата, за мой късмет.

Но работата е там, че за да живея с него, аз трябва да се преместя в друг град.Малко си е притеснително, знаете… Да зарежа всичко, да си грабна багажа и детето…И на ново място, в нов град, няма ги приятелите, родителите; нова работа…

Ок, дотук добре, но ме притеснява това,че той не е със стабилни доходи, а и апартамента му е в момента истинска кочина. На приказки няма проблем, ще оправим, но ето, че минават месеци, а не се подхваща нищо. То и пара трябва, но трябва и желание, да се поразмърдат задните части, нали се сещате. И така вече 3-ти месец си говорим едно и също, как като ида и се нанеса при него, ще започнем ремонта. А през това време даже не си разчиства боклуците , с които къщата е препълнена, повярвайте ми. Освен това има котарак – нямам нищо против, така да е, той приема детето ми, а аз котето ли да не приема… Но това животно се изхожда моля ви се ей така,на земята в банята, в тоалетната/човешката/… Що е то котешка тоалетна никой не е чувал, май. Мизерия до шия.

И така, моят човек смята,че какво да се прави, нямало как да приучи този голям,възрастен вече котарак…и едва ли не да се примиря с мизерията…Уффф… Гадно е, сигурна съм,че сега ще викнете в един глас, ама ти луда ли си,бе,жена…Да си траеш- не стига ,че кочина, ами и изпражнения и воня… Пффф…

Помощ! Помогнете ми! Писна ми едно и също да повтарям, едно и също да дъвчим, по 1000 пъти на ден едно и също да си говорим. От негова страна – всичко ще се оправи. Аз вече направо се съмнявам,че нещо ще си дойде на мястото.

Купил му котешка тоалетна на животинката, ама онова, разбира се, не му обръща и грам внимание, да не е лудо.Иде ми да го грабна това коте и да го изхвърля през терасата.Обичам котки, но не може така… Кел файда да си правим ремонт, нова баня и така нататък, като пак ще бъде свинщина.

И така, това е причината за постоянните ни кавги и разправии и усещам,че ще се отдалечим един от друг и любовта ще отиде по дяволите…
Помогнете ми! И ултиматумите не помагат… Не знам какво да правя. А няма да оставя дъщеря ми да живее в кочина.Не само смотано, натрупано, направо отврат, но и нехигиенично и направо мизерно, бе, хора… Даже не можете да си представите.Аз съм живяла винаги в чист, приятен и приличен, уютен дом. И не мога да проумея..

Благодаря ви, че прочетохте несвързаните ми излияния! Надявам се някой, който е минал по този или подобен път да ми каже как се е справил с проблема!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here